Over ons

Betrokken

Je kunt bij iedere verkeersschool rijlessen volgen of je theorie-examen halen. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Omdat het gezellig is, en er altijd een kopje koffie voor je klaar staat? Misschien. Maar vooral omdat wij écht betrokken zijn bij al onze cursisten, en we er alles aan doen om jou te laten slagen voor een examen. Want dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait. Je hoeft maar naar de slagingspercentages van het theorie-examen te kijken. Gemiddeld slaagt nog niet eens de helft van de cursisten de eerste keer voor het examen. Bij ons slaagt 100%, binnen een dag.

Persoonlijk en flexibel

Ook bij het volgen van auto- of motorrijlessen zie je die persoonlijke aandacht terug. In overleg met jouw instructeur stellen we een op maat gemaakt pakket voor jou samen. We zijn zes dagen per week van acht uur ‘s ochtends tot acht uur ‘s avonds open, zodat het geen probleem hoeft te te zijn als je bijvoorbeeld alleen in de avonduren of het weekend kunt rijden. We zoeken altijd een oplossing die past binnen jouw mogelijkheden en jouw budget. Daarbij zijn onze instructeurs meertalig; het is bij ons mogelijk om in het Nederlands, het Engels en in het Turks lessen te volgen. Wij regelen alle betalingen netjes met facturen, zodat je ook je rijopleiding via je bedrijf kan volgen.

Ontmoetingsplek

Verkeersschool Eros werkt veel samen met andere rijscholen; ons kantoor is een ontmoetingsplek. Zo blijven onze instructeurs goed op de hoogte van wat er speelt in de branche. De ideale plek om zelf een opleiding tot auto- of motorinstructeur te volgen. Want ook bij onze opleidingen sta jij centraal: wij stemmen de opleiding helemaal af op jouw wensen en leertempo, waardoor je altijd goede resultaten behaalt. Wij nemen je alle zorgen uit handen.