Wie gingen u voor?

Lima Jasmin

Dankzij jullie heb ik mijn Theorie-examen gehaald!!!! Mijn complimenten voor de goede uitleg, heerlijke lunch en het belangrijkste super lieve mensen =)) Ik had echt gedacht dat ik het niet zou halen maar dit zorgde er zeker voor dat ik weer vertrouwen kreeg. Ik raad dit iedereen zeker aan!!! Nogmaals bedankt !! xxxx

Lima Jasmin
Esra Colak

Dag 1: leren. Dag 2: slagen. Hoe snel kan het gaan? De cursus die ik gisteren heb gevolgd heeft ervoor gezorgd dat ik vandaag ben geslaagd voor m’n autotheorie! Heel leerzaam en dus zeker een aanrader! Erol stampt alle informatie wat je nodig hebt tijdens je examen, in je hoofd! Zakken? NO WAY! Alles wordt geregeld, je kunt profiteren van lekkere hapjes en drankjes, wat wil je nog meer? Met dank aan iedereen van verkeersschool Eros en een speciale dank aan Erol! Groetjes, Esra

Esra Colak
Charret-Lee

En natuurlijk ben ik ook in 1 keer voor mijn auto theorie geslaagd! Voorheen was de weg een onbekend terein voor mij en wist vrijwel niets van alle regeltjes en wetjes af. In 1 dag is er voor mij een hoop duidelijk geworden en heb ik meer respect voor de weg, weggebruikers en regels gekregen. In plaats van op m’n blackberry te staren staar ik nu naar de weg en pas alles toe wat ik heb geleerd, met plezier! Ik ben super blij en bedank verkeerschool Eros voor hun bestaan. Special shout out naar Erol die alles er letterlijk in heeft geschreeuwd xD en van geen ophouden wist. We moesten en we zouden slagen. Met suc6. Het geld en de hoofdpijn was het 1000000x waard. Groetjes Charret-lee!

Charret-Lee
Jeroen de Ruijter

Na het behalen van mijn autotheorie een half jaar geleden, heb ik vandaag mijn motortheorie gehaald! In beide gevallen heb ik voorafgaand aan het examens een theorie cursus gevolgd bij Eros. Naast de vele theorie uitleg is er een smaakvolle lunch en voldoende humor. Bedankt nogmaals!

Jeroen de Ruijter
Savannah Zengi Carrilho

Theorie examen gehaald!!! Ik zag er tegen op maar toch in een keer geslaagd dankzij de cursus van verkeersschool erros. Heelll erg bedankt!!

Savannah Zengi Carrilho
Carlos Andres Vaca Diez

Heel erg bedankt voor de goede theoriedag, duidelijke uitleg en met resultaat… vandaag GESLAAGD voor theorie-examen!! Dus koop geen theorieboek maar ga naar verkeersschool Eros success verzekerd!! 🙂

Carlos Andres Vaca Diez
Esra Ertan

Geen verkeersschool is de beste, ze verschillen allemaal van elkaar. Bij verkeersschool Eros heb ik met plezier i.p.v. boeken en CD’s mijn theorie examen gehaald én dat maakt het verschil tussen de verkeersschool Eros en alle anderen. Iedere verkeersschool kan jou het zelfde slagingskans garanderen, maar deze school garandeerd het niet alleen; maar ze komen hun woorden ook ECHT na. Ik slaagde helaas de eerste keer niet, maar door hun woorden en belofte dat ik het zou halen heb ik het toch geprobeert. Met trots kan ik zeggen dat ik met het geld wat ik eraan hebt uitgegeven, ‘een zelfverzekerde Esra’ en een examenuitslag ervoor heb terug gekregen om trots op te zijn. Dit te danken aan verkeersschool Eros, jullie zullen de bron blijven van één van mijn mooiste herinneringen:)

Esra Ertan
Tatiana Moonen Capozzoli

Thank you Verkeerschool Eros!!!!!!!! Your care and family feeling ment so much to me! I huge special thanks goes to my faboulous instructor Erol; Thank you for all the hard work you have put into teaching me how to drive! Bacio Tatiana Moonen Capozzoli P.S: Kubra Rocks ;-)…..and I am still coming this week with a cake to celebrate! X

Tatiana Moonen Capozzoli
Chantal Huizen

GESLAAGD in 1x, zonder jullie had ik het niet gered!

Chantal Huizen Company
Betül Yumrukas

Wil je in een x je theorie halen, dan ben je bij verkeersschool Eros op het goede adres! Goed sfeer, gezellige mensen, en je wordt goed geholpen! Superrrr, heel erg bedankt allemaal!! Resultaaat: GESLAAAGD dankzij verkeersschool Eros!♥

Betül Yumrukas
Ferry Ronnie

Eros harstikke bedankt voor de duidelijke uitleg, door jullie ben ik in 1 x voor mijn theorie geslaagd, ZONDER het theorieboek of theorie cd aan te raken!!! Yeahhhh Buddyy

Ferry Ronnie
Kim Siemeling

Hoi Erol, via deze weg wou ik je heeeel graag even bedanken voor de theorie en praktijk !! Allebei in EEN KEER gehaald!! Niet aan durven denken. En nu nog kan ik het niet geloven!! Whahah. Let goed op de borden he erol! Ik kom gauw even langs met een gebakje!! Groetjes !!

Kim Siemeling
Jason Benhaquim

Ladies&Gentlemen! Heb jij je theorie nog niet? Stop maar met leren voor je theorie, want door een cursus te doen bij Verkeerschool Eros kan je het in 1 keer halen! Zelf heb ik het ook in 1 keer gehaald, dus maak snel een afspraak!

Jason Benhaquim
Claire Milan

Ik heb de cursus bij Verkeersschool Eros gevolgd en petje af voor m’n geweldige leraar. Bedankt voor de goeie uitleg en de zorg die je besteed om het andere duidelijk te maken. Het was een gezellige en leerzame lesdag. Ik heb m’n theorie in 1 keer gehaald. Jullie zijn top.. Groetjes, Clarita

Claire Milan
Hichem Amhaouch

Erossssssss dankjewell man serieusss jullie zijn te gek serieus 1 dag cursus vogende dag geslaagd, Eros is echt een aanraader makkelijk te bereiken met auto en met openbaar vervoer ben jij een persoon die niet houd van leren uit een boek en gewoon snel je theorie binnen wilt hebben neem dan snel contact op met Eros en binnen 2 dagen je theorie. Eros nogmaals ontzettend bedankt. Vriendelijke groet Hicham Amhouach

Hichem Amhaouch
Bernd Kobesen

In één woord: TOP! Ik kom zelf uit Drenthe en was opzoek naar een theorie cursus. Gewoon om houvast te krijgen dat ik het zou halen. De docent hield de humor er goed in, zodat je de dag niet alleen leerzaam doorkomt, maar ook gezellig. Er werd voor heerlijk eten en drinken gezorgd. En natuurlijk ook voor een goede cursus. De tips en hints die hij heeft gegeven, kwamen inderdaad ook op het examen. Hij vertelde nog dat hij niet van fouten hield, zo gezegd zo gedaan. Geslaagd met 0 Fouten. Mooier kan het niet toch?

Nogmaals hartelijk bedankt voor de cursus, het is 100% van je geld waard. Nu op richting mijn praktijk examen!

Bernd Kobesen Company
Tine Berken

Top rijschool! Er werd mij wijs gemaakt dat ik gegarandeert m’n theorie in een keer kon halen, eerst dacht ik “Ja ‘t zal wel, gebeurt toch niet” Maar nadat ik een theorie cursus bij Rijschool Eros heb gedaan ben ik er van overtuigd!

Je haalt je theorie GEGARANDEERT in 1 keer. Het word zo simpel en makkelijk uitgelegd dat je het allemaal in een keer snapt. Eros geeft goede uitleggen bij de examens waardoor je ‘t gewoon goed kan maken.

Dus mensen, gewoon een cursus doen bij Eros dan weet je bijna 100% zeker dat je ‘m haalt! Hartstikke bedankt! xxxxxx

Tine Berken Company
Kimberley Bouwhuizen

Lieve mensen van eros, heb gelachen om de cursus erol deed het hartstikke leuk en alles was netjes verzorgd. Ik zelf had nog nooit theorie examen gedaan en al helemaal geen boek aangeraakt en alsnog was dit voor mij hartstikke duidelijk. 1e x examen gedaan niet gehaald, alsnog waren jullie positief en hadden jullie dezelfde week nog een tweede cbr examen voor me geregeld en ja 2e keer is het me gelukt ben geslaagd! LEKKEERRR!!!(zoals erol dat zegt) Bedankt voor alles!

Kimberley Bouwhuizen
Rute Da Silva

What can I say……Verkeersschool Eros is simply THE BEST!!! I passed my theorie exam yesterday with flying colours, all thanks to their Unique way of teaching. I would like to thank Erol and his lovely Mom for their help and friendlyness, and for the delicious lunch provided during the lessons. I am absolutely over the moon with my achievement in just 2 days!!! Highly Recommended!!!! And, remember people ; Voorkant/Achterkant is……..ALTIJD LEKKERRRRR!!!!!! :-))

Rute Da Silva
Ron Jansen

dit is een toppertje onder de rijscholen zonder boeken in 1x geslaagd daarom raad ik hem jullie allemaal aan prijs en kwaliteit is in goede verhouding.leuke medewerkers en de juiste leerstof niets meer maar zeker niks minder ik wil dan ook het hele team bedanken top!!!!!!!! thnx ik ben geslaagd !!!!!

Ron Jansen
D De Randamie

Zal ik dan maar de spits afbijten om mijn ervaring met verkeersschool Eros hier neer te krabbelen? Net als vele anderen heb ik succesvol mijn theoriecertificaat behaald dankzij verkeersschool Eros. Dit door de uitstekende uitleg van de stof die je moet beheersen voor het theorie examen. De cursus wordt op een leuke en leerzame manier gegeven door een jonge, maar zeer ervaren, instructeur.

D De Randamie